Nová kategorie v hotelovém průmyslu jménem Zoku Loft

Magdaléna Nečasová
30. Květen 2015

Zoku Loft je nový a jedinečný druh moderního bydlení. Usnadňuje život těm kteří mají práci spojenou s cestováním a hledají skromné ale zároveň praktické i útulné bydlení v místě, kam často cestují. 

Zoku je nová kategorie v hotelovém průmyslu: flexibilní domov spojený s kanceláří v podobě pracovních prostor. Vhodné pro chvilkové i dlouhodobé pobyty. 

Motem Zoku je: žít, pracovat i relaxovat s podobně smýšlejícími lidmi - aktivně se zapojit do městského života. První hotelová garsonka Zoku bude otevřena v Amsterdamu na podzim 2015.

Ve tradičním hotelovém pokoji nebo podkrovním bytě vždy dominuje postel.

V Zoku je ústředním bodem dispozičního řešení velký kuchyňský stůl.  Stůl nabízí v případě této malé garsonky o 24 m2 široká využití. Můžete ho použít k práci napříč časovými pásmy, nebo k servírování občerstvení pro soukromé večírky. Interiérové řešení se dá považovat za umělecké dílo. Jednotná a dokonale funkční soustava nábytku byla navržena designovým studiem Muuto Design.

Manželská postel je umístěná na vyvýšeném patře, které zároveň slouží jako soukromá a klidová zóna bytu. Prostory určené ke spaní jsou chytře odděleny pomocí dřevěných zástěn, což umožňuje užitečnou manipulaci s prostorem v případě, když chcete noční část bytu viditelně oddělit od té denní. 

Koupelna se nachází v chodbičce hned vedle kuchyňského koutu. Je vybavená stylovými posuvnými dveřmi, které lze odsunout do koupelny a vytvořit tak prostorný sprchový kout a plně vybavenou kuchyň.

Zoku Loft
rovněž nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše zavazadla. Najdete zde i vestavěný psací stůl s kompletními kancelářskými potřebami.

Ve srovnání s hotely na jednu noc, Zoku Lofts jsou speciálně navržené hotely pro ty, kteří hledají přechodný pobyt na pět dní nebo několik měsíců.
Jedná se o dokonalou kombinaci komfortu a efektivity pro práci a zábavu.