Nastavte si náladu ve vašem domě díky barevné žárovce

Hedviga Nosáľová
8. Březen 2015

Chcete změnit náladu ve vašem obývacím pokoji v jakoukoliv dobu? Nadšenci pro High-tech inovace budou jásat, protože studio smfx vytvořilo žárovku, která svítí 16 mil. barev. Tuto chytrou žárovku ovládáte jednoduše pomocí stáhnuté aplikace ve vašem chytrém telefonu.

 

"Použij aplikaci, zapni nebo vypni žárovku, ztlum ji anebo více rozsviť, a měň barvy! Jasná modro-bílá je užitečná pro práci nebo studium, teplá žlutá napomáhá k odpočinku, kdežto ostatní barvy jsou skvělé pro oslavy, sledování filmů, anebo jen pro večerní osvětlení. Když si nastavíte disco mood, žárovka mění barvy podle rytmu hudby.,, Podívejte se na krátké ukázkové video, které vám představí, jak lehce žárovka a aplikace funguje. 

 

Tato chytrá LED žárovka je standardní velikosti, takže není problém ji zapnout do všech typů zásuvek. Když si zakoupíte žárovku a chcete využít všechno, co nabízí, musíte si stáhnout Smfx appJedna tato aplikace dokáže kontrolovat až 25 LED žárovek z chytrého telefonu nebo tabletu. 

Kromě toho, v aplikaci si můžete nastavit čas, jas, barvu, vypnutí/zapnutí pro určitou denní dobu, kterou si zvolíte. "Nastavte si čas, kdy se žárovka vypne anebo si nastavte rozvrh, kdy se rozsvítí s určitou barvou. Odteď se můžete ráno probouzet do krásného jasu světla.,,

 

Výrobek je dodán s životností až 25 tisíc hodin. Využívá 10% energie, jako standardní žárovky. Pokud si myslíte, že tato inovace, která vám pomůže měnit náladu ve vašem prostoru, vám chybí, koupit si ji můžete zde za 59 amerických dolarů.