Majitelé milující odvážná řešení

Luci Bečková
22. Červen 2015

        Přináším zajímavou inspiraci bytu, který má v pronájmu mladý manželský pár. Díky tomu, že manžel je cizinec, není zatím jisté, kde se rodinka nakonec zakotví natrvalo. Své hnízdečko tedy oživují zajímavými solitéry, které se dají jednoduše kamkoliv přestěhovat.

 

        Majitelé milují odvážná řešení. Kontrasty barev a materiálů nechtějí obdivovat pouze v zahraničních časopisech. Tak jsou jimi obklopeni a těší se z nich každý den.

 

        Knihovna a bar jsou kombinací surového železa s výrazným lakem a tradiční dýhou kořenicí. Ta se objevuje i na podnoži stolu a skvěle kontrastuje s jednoduchými tvary a „klidnými“ barvami čalouněného nábytku. Stůl má desku z Corianu, která se lehce udržuje a snese zátěž jakéhokoliv večírku.

 

       

        Postel má příjemně zaoblené hrany a pohodlné čelo. Lak je stejný jako na komodě a atmosféru dotváří LED podsvícení čela postele. Díky podnoži, která není vidět, postel jako by se vznášela.

 

        Komoda v ložnici je vyrobena s laminátu, který zaručuje dlouhou životnost a jeho povrch vypadá plastický. Kombinace s výrazným lesklým lakem z ní dělá luxusní nadčasový kousek. Ze stejných materiálů je vyrobena i stěna v předsíni.

 

 

        V bytě je pořád na co se dívat, protože nejen stěny zdobí úlovky z cest po celém světě. Nejedná se však o hromadění "lapačů prachu"! Pouze pár vybraných kousků, které s sebou nesou jistě silné osobní zážitky, svou netradičností vytvářejí mystickou atmosféru a interiéru dodávají na zajímavosti.