Luxus na pohled i na dotek = GRENAGLOSS

Anna Dlouha
20. Červenec 2020

Českých firem s dlouholetou tradicí, zabývajících se nábytkem, není příliš mnoho. Mezi dlouholeté tvůrce bychom mohli zařadit i společnost GRENA a. s., která se na českém trhu pohybuje více než 25 let.  Společnost trhu nabídla něco nového a neotřelého – deskové materiály se špičkovou povrchovou úpravou GRENAGLOSS či nehořlavé a žáruvzdorné materiály – a posunula tak dřevozpracující a nábytkářský průmysl zase o kousek dál.


 

Pokud chcete, novou kuchyň či tu starou nově „obléci“, vybavit koupelnu nábytkem nebo vsadit do obývacího pokoje stěnu, GRENAGLOSS Vám s tím pomůže. V případě, že jste na svůj nábytek pyšní a žádnou změnu nechcete, můžete desky použít coby luxusní obklady na stěnu.

 

Desky se vyrábí ve dvou variantách – matná a lesklá – které s Vaším interiérem dokážou hotový zázrak. Ať již zvítězí hluboký mat či vysoký lesk, GRENA Vás překvapí širokou škálou barev i nadčasových a trendy dezénů.  Můžete tak snadno a levně dosáhnout luxusního a moderního interiéru.

 

Co je to vlastně GRENAGLOSS?

 

Jedná se o velkoplošné MDF desky, které jsou postaveny na bázi dřeva. Mohou být jednostranně nebo oboustranně zalisované speciální akrylátovou nebo PVC fólií v případě lesklé varianty, v hlubokém matu se pak jedná o PVC nebo PET fólií. 

 

Akrylátový povrch se vyznačuje dokonalou hladkostí a vysokou intenzitou barvy, jež je odolná vůči UV záření. Hluboce matný povrch je zase příjemný na pohled, ale i dotek. Protože je mat v interiéru méně nápadný, je dobré ho zkombinovat s kontrastními materiály.

Kde se dají desky GRENAGLOSS použít?

 

Všestranná využitelnost je další výhodou, kterou desky GRENAGLOSS nabízí. Dají se použít na veškeré svislé plochy v interiéru – od kuchyňských dvířek, přes obývací stěny až po designové obklady stěn a interiérové dveře. Ale! Desky GRENAGLOSS není vhodné používat na vodorovné plochy ani přímo u zdrojů tepla (např. varné desky, krby apod.)

Z čeho můžete vybírat?

 

Možností je celkem 22 – 18 vysoce lesklých a 4 hluboce matné povrchy. Těchto 22 barevných návrhů umožňuje vytvoření nepřeberného množství kombinací. Pro docílení maximálního efektu lze aplikovat boční akrylátovou nebo ABS hranu – ve stejném či kontrastním dezénu. Desky se dají snadno opracovat – řezáním, broušením, vrtáním.

Složitá údržba? Minulost!

 

Přestože vypadají luxusně, s jejich údržbou si nemusíte dělat hlavu, úklid Vám zabere pár minut. Nepřilnavý a dokonale hladký povrch stačí přeleštit vlhkou utěrkou z mikrovlákna. Na chemické čističe nebo leštící přípravky s obsahem písku/ prášku zapomeňte, postačí Vám obyčejná mýdlová voda. 

 Výhody?

 

  • Vysoce odolné vůči poškrábání
  • Dokonale rovný povrch – nezvlněný
  • Výběr z mnoha dezénů i barev
  • Dlouhověkost
  • Všestranné využití
  • Levný luxus (CENA JIŽ OD 425,- Kč/m2 bez DPH)
  • Snadná montáž i údržba