Krásný světlý interierový design

Hedviga Nosáľová
23. Prosinec 2014

 

Projekt nese název Interior Metamorphosis a je vytvořen polskými architekty z firmy Disenio
Klienti a jejich dům se nachází v Michałowice-Osiedle.

Design je hodně slunný, světlý, živý a optimistický. Obsahuje detaily, jenž jsou nyní velmi trendy. Ukážeme si je u jednotlivých fotografii.

Černá barva je v kurzu. Nemusíte se ji vůbec bát, že by zošklivila a ztemnila váš dům. Každopádně se moc nehodí do malých prostor, zejména malých obývacích pokojů. 

Pokud mluvíme o malých pokojích a černé barvě - hodí se do ložnice, kde ji ztlumý a ztemní a také dodá jistý šmrnc. 


Zde designéři využili černé barvy na cihlovou zeď. Kdo říkal, že cihla je pouze oranžová?

Samozřejmě nesmí chybět krb, který zůtulní větší prostory. 

V kontrastu s černou chladnou barvou, krb dodá pocit tepla. 

Nyní jsou velmi v módě tapety. Tu, kterou vidíme na této fotografiu můžete zakoupit v jakémkoliv obchodě, či internetového anebo kamenného, v jakékoliv velikosti anebo barvě. 

 

Jednoduchá a účelná kuchyňská linka. Dalším trendy prvkem jsou odlišné spodní a horní díly, anebo pouze jeden spodní díl. 

Abyste si mohli psát vzkazy ( a přitom nepolepit celou ledničku), anebo seznamy nákupů, může sloužit křídová černá tabule. Dá se lehce sehnat na různých internetových obchodech.

Také je to skvělý kousek pro menší děti, které si můžou kreslit a hrát si, přitom vám nic nepošpiní a máte je pořád pod dohledem, mezitím co vaříte oběd. 

Jídelna, která slouží nejen k servírování jídla, ale také jako společenský prostor. Můžete zde trávit hezké chvíle se známími a nemusíte se bát, že polijete červeným vínem váš nový gauč. 

Pokud máte málo prostor, může i jídelna sloužit jako pracovna.