Jak na to aby Vás přátelé zbožňovali? Kupte si tento dům.

Romana Nováková
10. Leden 2017

   Tento impozantní dům nacházející se v Denveru, Colorado, obsahující 5 ložnic a 5 koupelen, představuje verzi reality. Tato konstukce o ploše 4 215 metrů čtverečních ukazuje opravdový vkus inspirovaný stylem Franka Lloyda Wrighta. Spojuje dva účely: elegantní domácí prostředí s prostorem zaměřeným na zábavu. 

 

   Tyto fantastické společenské prostory umožňující více funkcí najednou obsahují jídelní prostor, který může sloužit pro rodinné sešlosti či jiné sociální shromáždění. Impozantní kuchyně navržená organickou paletou kamene, dřeva a kovu, je ideální pro mnohé účely. 

 

   Dále obsahuje tělocvičnu, domácí kino, herní místnost a vlastní bar, díky čemuž se stává ideálním místem pro zábavu. 

 

   Tato stavba s velkým potenciálem pro exkluzivní bydlení je zajímavá také architekturou. Dům je spojen s přírodou prostednictvím francouzkých dveří, velkým množstvím oken a přímou vazbou na krytý venkovní obývací pokoj s plynovým krbem.

 

   Je to soukromé nebe epických rozměrů, jak vysvětlují makléři: "Apartmá se můžu pochlubit obývacím pokojem s plynovým krbem, který se může přeměnit na ložnici s krbem. Koupelny byly vytvořeny se zaměřením na styl provedení a funkčnost. Vyhřívané kamenné podlahy, parní sprcha a proud teplého vzduchu tvoří perfektně klidný zážitek."

 

   V současné době je dům na prodej, jeho cena je 2,4 milionu dolarů. Nachází se ve městě Hilltop Denver v luxusní čtvrti Cedar Ave.