I muži mají své dny

Luci Bečková
29. Prosinec 2017

        Velmi zajímavý byt se nachází v centru města Piešťany, malém slovenském městě, dobře známém pro populární lázně. Rozloha bytu je asi 148 metrů čtverečních a je umístěn v prvním patře cihlového domu z roku 1938. Apartmán byl určen především pro elegantní soukromé večírky a relaxaci.

 

        Jeho uspořádání se skládá ze dvou vzájemně propojených velkorysých prostor. První z nich by se dal označit jako "mix soukromého a veřejného". Velká hala, příležitostná pracovna a prostor na spaní volně přecházející do velkolepé koupelny. Vše v jedné velké místnosti se skvěle promyšlenou dispozicí.

 

 

        Originální dlažba objevující se na podlaze, v koupelně i za čelem postele interiér dokonale stmeluje a zároveň je nostitelem osobité atmosféry. Stejně jako kreativně vybrané doplňky zahrnující zajímavé obrazy a zlaté dekorace.

 

 

        Druhým pokojem je prostoný "párty místnost". Můžete zde dělat cokoliv se vám zamane - sledovat televizi, číst oblíbenou knihu nebo připravovat chutnou večeři pro své přátele na černém "oltáři" v kuchyni. Pozornost přitahuje nejen obrovský gauč a dřevěná stěna za televizí, ale také elegantně řešený strop. Důraz kladený na detail je krásně vidět ve zvolených doplňcích. Červená a zlatá jsou ideálními kontrastními barvami k tmavým kusům nábytku.

 

 

        Vnitřní povrchy tvoří černá a bílá základna. Ta je doplněna o přirozenou texturou dubu a odhalené, černě malované cihly. Nábytek obsahuje luxusní skladby zahraničních designérů - B&B Italia, Porro nebo Moooi. Všechny tyto "esence" jsou smíchány do jednoho velkého celku s nadčasovým vzhledem.

 

       K naprosté dokonalosti už stačí jen zapálit oblíbený doutník a chopit se skleničky s whiskey.