Hravé pětiúhelníky a šestiúhelníky

Kristián Baláž
18. Březen 2015

Určitě každý známe pocit, když jsme líní a chceme si odpočinou, ale každá pozice nám je nepříjemná, a najít tu správnou pozici nám zabere půl hodiny, někdy i déle. Proto je zde projekt od CTRLZAK ve spolupráci s Davide Barzaghi. Quartz, neboli modulární křeslo se zajímavým tvarem. Toto křeslo je navrženo tak, aby vás mohlo rozmazlovat a nabídnout vám nejúžasnější relaxační zážitky. Spojuje v sobě hravé kostky z přírodní pěny, které mohou být lehce odstraněny a následně použity jako samostatná sedadla. Struktura křesla je velmi jednoduchá, skládá se pouze z masivního bukového dřeva.

,,Křemen'' - je systém, který spojuje dvourozměrné pětiúhelníky a šestiúhelníky dřevěnou konstrukcí, která se vyvíjí ve 3 rozměrech od přírodních krystalových útvarů. 

Geometrické tvary jsou pokryté ekologickou tkaninou ve smíšených barevných variantách, které produkují konečný výsledek.

Quartz křeslo není jen tak sofistikovaný kus nábytku. Nejúžasnějším na křesle je, že to opravdu vypadá jako zákoutí, kde si můžete posedět, vychutnat dobrou knihu a zapomenout na svět. Je to rozhodně jedna z položek, která bude dělat dojem na lidi a změní atmosféru v dané místnosti.