Honosná rodinná kuchyně, kde vaření je radost

Hedviga Nosáľová
7. Únor 2017

Case Design/Remodeling Inc. má již 54 letou tradici a zakladatelem je Fred Case, který pracoval na zdokonalování svého řemesla téměř deset let před tím, než najal prvního zaměstnance. Pro něj, renovace domů je zejména o kvalitě. "Kvalita je o podpoře, o tom, jak se staráte o klienty a jak jste ušli míle, abyste to dokázali.,, Tytéž hodnoty v tomto studiu přetrvávají i po více než padesáti letech působení.

"Jsme rodina návrhářů, projektových manažerů, řemeslníků a snílků. Rádi pracujeme společně a udržujeme v našem týmů nejvyšší standardy kvality a péče o naše klienty. Je to naše kultura spolupráce, která pomáhá, aby se stalo každý den něco fantastického.,,


 

Studio, foto:  Case Design/Remodeling, Inc.

Když majitelé domů začali tento proces přetvoření kuchyně, přáli si, aby to bylo místem, které pozvedne celý dům na vyšší úroveň. Case Design přetvořil dříve nevýraznou a nudnou kuchyni do té vysněné.

Kuchyň obsahuje špičkové spotřebiče a materiály, včetně dvou-chladničky, trouby s integrovaným grilem, Bosch myčky a Sharp mikrovlnné trouby - vše z nerezu.

Také nechybělo několik žádostí majitelů. Pro paní domu bylo důležité, aby byla metodicky naplánovaná každá skříň, které zahrnují výsuvné regály, zásuvky na ostrůvku. Pro pana domu zase byly důležité velké a kvalitní spotřebiče, aby mohl povznést své kulinářské schopnosti na jinou úroveň.

Využity jsou různé povrchy: arktická bílá s černou glazurou, javorové skříňky s hnědými pulty po celém obvodu, barevné javorové skříně, bílé pulty podél ostrova.

Také zde nechybí technické vymoženosti, jako například technologie s integrovaným systémem Sonos pro bezdrátové spojení, LED zapuštěné osvětlení a osvětlení uvnitř skla v přední skříní.