Gauč součástí kuchyně? Proč ne!

Romana Nováková
16. Únor 2015

Tato kuchyň představuje maximální využití prostoru a funkčnosti kreativní cestou o což většina z nás usiluje. Kuchyň bývá "srdcem domova" - prostorem, kde trávíme mnoho času, a tak se snažíme ji co nejvíce zpříjemnit. Unikátní koncept kuchyňského ostrůvku s vestavěnou pohovkou můžete využít k odpočinku mezi vařením či k načerpání nápadů na skvělé recepty. Designérské studio The Myers Touch tímto způsobem reagovalo na přání svých klientů  zahrnout výhled do zahrady do kuchyňského prostoru. 

 

Jejich klienti jsou nadšení z takto tvůrčího přístupu jak z hlediska architektury tak i designu. Nyní vlastní moderní kuchyň se záplavou lehkých barevných odstínů. Designéři vzali v potaz i vzhled okolních místností a zvolili materiály, které ladí se stávající dubovou podlahou na chodbě. Majitelé nemovitostí a jejich hosté si mohou vychutnávat výhled do zahrady z celé kuchyně, jedinečnýn design kuchyně- ležérní jídelní kout s matnými koženými sedačkami. Designéři vytvořili místo, které splňuje své praktické i estetické potřeby a tím přispívá k uvolněnému prostředí pro život. 

Společnost The Myers Touch se specializuje na na vytváření na míru obytných prostor, především na kuchyně, které nabízjí mnojem více než běžné místo pro vaření, což dokazuje tento projekt.