Extravagance na druhou - zářné bydlení pro náročné klienty

Inna J. Serba
7. Duben 2016

Interiér může vyjadřovat vkus a osobnost svého majitele. Ostatně dům v americkém Seacliffu je toho důkazem. Interiéroví designéři Applegate a Tran měli tu čest zařizovat osobnost. Osobnost apartmánu nedaleko Los Angeles. Mottem celého projektu bylo „zábavný domov pro spoustu přátel a rodinu“. Styl, v jehož duchu se nese celý interiér, je odrazem osobnosti klienta a osobního vkusu.

Majitel apartmánu je zářivá a stylová osobnost ve všech směrech. Designéři chtěli vytvořit moderní a zároveň bohatě zdobený interiér, se sochařskými prvky, exotickými texturami a vzory. Tento apartmán nemůžeme kategoricky zařadit k žádnému stylu, jelikož je to mix všeho, který tvoří něco naprosto jedinečného. V této realizaci se nesmí postrádat ani smysl pro humor.

Barevná paleta celého bytu se nese v duchu chladného šedého odstínu s výraznými akcenty oranžové, modré a fialové. Výrazné tvary, materiály a vzory dotváří celý koncept k dokonalosti a dávají tomuto prostoru zábavný a jedinečný výraz.

 

Krb v obývacím pokoji je obložený podsvíceným přírodním achátem, tzv. Caesar kamenem. Klasický nábytek je doplněn výraznými designovými „stužkovými“  židlemi a nepřehlédnutelnými bílými chlupatými křesly, které doplňují mohutný bronzový antický stolek ve tvaru pařezu.

Mramorové schodiště zdobené pávy.

Jídelna má na stěnách výrazné tapety s květinovým vzorem kontrastující s bílými polstrovanými jídelními židlemi a krásným lakovaným a pozlaceným bufetovým stolem. Kuchyňská linka je v šedo-oranžovém skleněném provedení s nerezovými spotřebiči. Každou místnost doplňuje designové osvětlení.

 

Troufli byste si i vy na něco tak neotřelého?