7 inspirací pro "královský" odpočinek

Lenka Fenigbauerová
10. Prosinec 2014

Extravagance, luxus, pohodlí; to nám slibují tyto skvostné postele ve stylu Glamour krásy. Před několika lety upadl tento extravagantní styl téměř do zapomnění, avšak v posledních měsících se nám opět nenápadně připomíná. Kombinace lesku a křiklavých v kontrastu tlumených barev představuje dokonalou souhru a interiéru propůjčuje dojem přepychu. Glamour styl lze uplatnit ve všech místnostech, ovšem kde jinde by mohl vyniknout a navodit pocit zámeckého prostředí lépe, než právě v ložnici?

 

Dominantou každé ložnice se stává postel, proto bychom jí měli věnovat zvýšenou pozornost. Nejde jen o kvalitní matrace pro zdravý spánek, ale i o její celkový vzhled a navození pohodlí, který by v nás mělo lůžko vyvolávat pro psychické uvolnění. Záleží jen na Vaší fantazii. I když, kdo by si přeci nechtěl vyzkoušet, jak se spí princeznám a věhlasným celebritám?

 

Výrazné barevné kompozice mohou být sestaveny do jednoho celku. Spojit romantické kouzlo dob dávno minulých se současným kovovým leskem moderní doby? Monumentální čela, polstrované bočnice, jemné barokní křivky, nadýchané peřiny a okrasné polštáře či kožešina sloužící jako přehoz? Klidně! Glamour meze neklade!

 

Inspirujte se a vytvořte si své snové království.