6 malých plnohodnotných kuchyň

Homepix
11. Listopad 2014

Kuchyň je částí domu kde se každý den setkávají různé generace rodiny. Právě proto je tak důležitá. No ty, který mají k dispozici pouze jednu z těch menších, to vidí jinak. Právě proto, Vám nabízíme tipy a triky jak z malé kuchyně, vytvořit plnohodnotný prostor pro rodinné setkání.

Byt Brno v sobě skrývá 30. léta minulého století. Hlavním a patrně nejsilnějším prvkem je šachovnicová podlaha, která dodává kuchyni eleganci a společně s bílými kabinety a dřevěným nábytkem vytváří jedinečný kontrast. Protože je kuchyň v otevřeném prostoru, dává svým majitelům přímý kontakt s celým bytem. 

Tento kuchyňský koutek v loftovém bytě jako prve zaujme výběrem barev. Tapeta na stěnách dodává kuchyni potřebnou velikost a žluté kabinety autentičnost. Kuchyně má vlastní ostrůvek, který přímo spojuje tento užitečný prostor právě s obývacím pokojem. 

Realizace "Zastávka u Brna" je výjimečná tříbarevnosti své kuchyně. Designérka vložila do tohoto malého prostoru kontrast šedé a bíle spolu s dřevem. Kuchyň je osvětlení taktéž pomocí denního světla, které zabezpečuje integrace dveří přímo vedoucích venku. 

Při rekonstrukci bytu v Brně je zajímavé vidět spojení malé kuchyně a pracovního stolu. Kuchyň nabízí mnoho úložného prostoru, které je rozděleno podle barev na černou, bílou a červenou. Výhodou této kuchyně je přímé spojení s jídelnou a obývacím pokojem. 

Realizace Svojetice kromě kontrastu dvou odstínů dřeva a bílých kabinetů, spojuje efektivní využití malého rohového prostoru se dvěma okny a přírodní cihlovou zdí. Extra světlo pod parapetem, dodává kuchyni modernost a elegantnost.

Tato kuchyně zaujme především svojí dispozicí ve tvaru "U". Malý prostor no mnoho úložného místa vytváří z této kuchyně, užitečnou a hlavně plnohodnotnou místnost domu. Dominantou kuchyně je bezpochyby, digestoř mezi dvěma kabinety.

Čtěte také
Komentáře
Antonín Hlava
Tohle mě opravdu zajima jak do takového malého prostoru se dají vytvořit takové super kuchyně
Branislav Hoťka
Doma mám podobnou kuchyni, velmi si ji chválím
Tereza Šťastná
Budu mít novou kuchyni ! Malá vypadá být útulnější a v mém malém bytě mi ta aktuální jen zabírá hodně místa