12 Kreativních pelíšků a nábytků pro kočičky a pejsky

Hedviga Nosáľová
22. Prosinec 2014

 

Když milujeme naše domácí mazlíčky, jsme ochotni také investovat do jejich pohodlí. Pokud se sháníme po něčem vyjímečném, dnešní trh nám nabízí nespočet designových kousků, které nenaleznete jen tak v nějaké domácnosti. 


Zvířátka potřebují teplý pelíšek, kde se mohou schovat a to vědí také designéři, kteří navrhovali následující kousky. Nápady jsou to hravé a neotřelé a určitě s nimi budou pejsci nebo kočičky naprosto spokojení. 

Mladý designér Seungji Mun navrhuje spíše nábytek určen nejen nám, lidem, ale také naším chlupáčkům. V jeho portfoliu se nachází různé zajímavé pelíšky. 

Kočky rádi neobvyklá místa, a to ví také Koichi Futatsumata, který se zejména zabývá navrhováním nábytku pro zvířata.

Madshome je firma, která se rovněž také zabývá pelíšky pro zvířata a vytvořila velmi zajímavý kousek, který spojuje noční stolek a pelech.

Petz route je japonská firma, zabývající se výrobou kokyn pro zvířátka a nyní mají novinku - Burger pelíšek. Naprosto úchvatné.

Elips design myslí také na potřeby koček a psů, kteří bydlí v bytě a nemají možnost běhat venku. Vytvořili záchod, který se chová jako komoda. Žádné pachy a nepříjemné pohledy na zvířecí výkaly. Velmi chytré!

Pelpod a jejich vajíčko pro kočky a malé pejsky.

Petlounge studio se zaměřuje na kokyna a pelechy pro pejsky.