Netradiční zahradní sauny

SUDOVÉ SAUNY

Sudová sauna se díky svému tvaru, který minimalizuje objem vyhřátého vzduchu stala v mnoha zemí světa jednou z nejoblíbeněnších typů venkovních saun. Saunování v přírodě s výhledem do zahrady nebo na Vaše jezírko je opravdovým zážitkem, který může být umocněn klasickým vytápěním na dřevo.

SAUNAPOD 

Sauna Pod je elegantní a funkčí řešení na podobném principu jako sudová sauna.  Jeho kupulový tvar poskytuje maximální využitelnost prostoru bez zbytečného vyhřívání vzduchu v rozích u stropu a současně stabilitu, která je dána klasickým obdélníkovým půdorysem. Je navržen pro pohodlí 6 osob, takže je vhodný nejen jako soukromá rodinná sauna, ale současně může být využíván jako komerční objekt i pro zákazníky horských chat, hotelů a kempů. Ti pak ocení zejména možnost instalace domku bez stavebního povolení.

OVAL SAUNA

 

Sudová sauna nádherného designu, to je Oval sauna z naší nabídky. Díky svému netradičnímu tvaru i relativně malá sauna nabízí výrazně větší užitný prostor, než by jste čekali. Vybírat můžete ze dvou velikostí, u větší o délce 4000mm je v nabídce i praktická varianta s odpočívárnou

Více info
Méně info

Další fotky v projektu Netradiční zahradní sauny (28 fotek):