Inspirace od protinožců

Luci Bečková
17. Červen 2018

        Highbury Homes je společnost, založená v roce 1999, opakovaně vyhrávající prestižní oborová ocenění. Organizaci vedou Chris Bishop, John Beatiie a Jim DeBaughn - každý se může pyšnit minimálně 30 lety zkušeností v příslušných oblastech stavebnictví.

 

        Vizí majitelů bylo vytvořit stavební společnost, která zachází se svými klienty individuálně, bez ohledu na jejich rozpočet a snaží se vytvářet personalizované krásné domovy, ne pouze domy. Svou filozofií si získali dobré jméno a smysl pro flexibilitu, kvalitu a poctivost. Sami majitelé jsou stále nedílnou součástí každodenního chodu společnosti a dohlížejí tak na dodržování základních principů.

 

        Bohaté množství zkušeností v kombinaci s pulzujícím týmem, který se pyšní vytvářením unikátních návrhů, používá nejnovější materiály, technologie a enviromentální stavební principy - to vše je zárukou, že klienti dosáhnou na domov se všemi funkcemi, které potřebují a zároveň na vzhled, který si tak moc přejí.

 

        Illoura - název domu vyjadřující místo klidu a míru. Jakmile projdete elegantními vstupními dveřmi pochopíte, že tento domov poskytuje uvolněný životní styl, který je zároveň funkční. Šikovná dispozice nabízí jak potřebné soukromí, tak dostatek otevřeného prostoru pro rodinnou idylku. Pokračujte ve svém zkoumání skrz dvojité dveře vedoucí z chodby a dostanete se do obrovského obytného prostoru s kuchyní, který je dostatečně prostorný, aby uspokojil potřeby jakékoliv rodiny.

 

 

        Kuchyně uspokojí svou výbavou i tu nejnáročnější hospodyňku. Veškeré zásoby mohou být uskladněny ve velké, dvoudveřové komoře se 4 policemi. Základní spotřebiče zde reprezentují horkovzdušná a mikrovlnná trouba, obě v kombinaci skla a nerezové oceli. Samozřejmostí je lednice, myčka a plynový hořák s varnou deskou, opět v nerezu.

 

 

        Menší obývací pokoj, který může být také označován jako studovna, je jak intimní, tak praktický. Udělejte si pohodlí a sledujte oheň plápolající v krbu. Dostatečný přisun denního světla zajistí vhodné podmínky také pro čtení či práci na počítači.

 

 

        Teplé sluneční paprsky si můžete užít přímo venku, na čerstvém vzduchu. Součástí domu je terasa, důmyslně a elegantně obehnaná plotem pro zajištění potřebného soukromí.

 

 

        Hlavní ložnice poskytuje dostatek soukromí se snadným přístupem do všech částí přízemí. Další 3 pokoje jsou umístěny ve 2. podlaží a vstupuje se do nich přímo z chodby.

 

        Žádná velkorysá ložnice nesmí postrádat pořádný šatník. Zde si dali záležet na rozmanitosti, a proto je zde k vaší pohodlnosti zásuvková jednotka, otevřené police a také věšáky. To vše elegantně schováno za posuvnými dveřmi.

 

 

        Keramické obklady se neobjevují pouze v koupelně, ale jsou umístěny i na toaletě a v prádelně. Nechybí ventilátory, chromové věšáky na ručníky a toaletní papír, bezrámové zrdcadla s leštěnými okraji, podlahové odtoky a rozsáhlé skříně na prádlo. V tomto domě prostě milují detaily.

 

 

        Horní patro je plné překvapení a pyšní se například příjemnou obrazovou galerii. Při objevování horního patra se nezapomeňte posadit v dechberoucím domácím kině. Se svou impozantní velikostí a designem je ideálním pokojem pro filmové večery nebo zábavné rodinné noci. Rozhodně je místností, kterou bude milovat celá rodina.

 

        Tajemství tohoto krásného domova je jeho flexibilita ke změnám a přizpůsobením se vašemu životnímu stylu. Samotná konstrukce umožňuje s lehkostí přesouvat pokoje z jednoho patra do druhého.